اخبار

احداث کارخانه و خط تولید باتری توسط شرکت کویرپارت

گفتگو با حسین خیمه کبود؛ مدیر عامل شرکت کویرپارت 

گروه تولیدی کویرموتور در راستای افزایش ظرفیت سالانه تولید خود، شرکت کویرپارت را پایه‌گذاری کرده است. این مهم با اقدام به احداث خط تولید باتری‌های موتوربرقی محقق خواهد گردید.

مجموعه کارخانجات کویرموتور، اقدام به بومی‌سازی محصولات پرمصرف کرده‌است و در این راستا، عرضه و تولید محصولات و استفاده بهینه مصرف‌کنندگان در دستور کار شرکت قرار دارد. بدین ترتیب، تکمیل ارائه خدمات پس از فروش، منوط به ساخت ملزومات اصلی موتورسیکلت‌ها و نفربرهای برقی است.

در حال حاضر، باتری موتورسیکلت‌های برقی به صورت شارژ شده وارد کشور می‌شود که با توجه به اینکه عمر اینگونه باتری‌ها حداکثر دو سال است، عمر مفید باطری، در مسیر حمل و نقل، گمرک و انبارها (در طی بیش از شش ماه)، از بین می‌رود.

همچنین گرما و سرما باعث کوتاه شدن عمر باتری است. همه این عوامل، مجموعه کویرموتور را در رهیافت بسوی افزایش محصولات برقی سوق می‌دهد.

اخیرا تولید و مونتاژ خودرو نفربر برقی نیز به محصولات کویرموتور افزوده شده است که امیدواریم با تکمیل سرمایه‌گذاری در بخش بومی‌سازی محصولات برقی، بتوانیم اقشار بیشتری از جامعه را به استفاده از این نوع محصولات تشویق کنیم و به آرزوی تنفس در هوای پاک، دست یابیم.

.

اکنون، شعار مجموعه کویرموتور، تولید محصولات سبز و بومی‌سازی و دستیابی به فن‌آوری این محصولات در داخل کشور است.

برای رسیدن به این مهم، اقدام به احداث کارخانه تولید باتری در کنار کارخانه‌های فعلی کرده‌ایم. در حال حاضر، فاز اول ماشین‌آلات، تولید آب مقطر، تولید و آماده‌سازی اسید، ژل و پرکن در حال نصب و راه‌اندازی است.

مدیران ارشد شرکت کویرپارت پس از اخذ جواز تاسیس این شرکت، بسرعت نسبت به خرید زمین به مساحت 37/000 متر مربع جهت احداث کارخانه و خط تولید محصولات باتری اقدام کرده‌اند. احداث سوله صنعتی به زیر بنای 23/000 متر مربع، اولین گام در راستای تحقق اهداف مجموعه کویرموتور است.

مجموعه بزرگ کویرموتور درصدد است تا بتواند در راستای بیانات مقام معظم رهبری که امسال را سال جهش تولید نام‌گذاری فرموده‌اند، اقدام شایسته و موثری برداشته باشد.

.

 

1399/09/05

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *